Главная » 2017 » Июнь » 2 » "Свято останнього дзвоника"
10:01
"Свято останнього дзвоника"

Свято останнього дзвоника!

       26 травня о 9.00 ранку у ЗНЗ№2  пролунав останній дзвоник. Позаду залишилися ще десятки списаних зошитів та сотні навчальних годин. В цей яскравий, сонячний день школа проводжала у доросле життя – випускників, а учнів  -  на канікули.

      Захід, присвячений прощанню зі школою, перетворився на театралізоване дійство, учасники якого потрапили до музею, у якому випускники були найціннішими експонатами. Все шкільне подвір’я було наповнене позитивною та казковою енергетикою.

      Учні школи, які приймали участь у нашій виставі, завдяки своєму таланту та старанню, змогли перенести глядачів до нашого музею і подарувати їм неперевершені емоції, які зігрівали своїм теплом  та залишили після себе багато позитивних почуттів.  Доповнити картину та подарувати глядачам неймовірні, справжні та чуйні танці змогли і наші запрошені гості – педагогічний факультет  ІДГУ (кер.: Сарвілова Д. С.) та народний хореографічний ансамбль «Райдуга» (кер.: Тихонова О.Я та Полякова І. Ф.)

       На завершення свята Останнього дзвоника випускники в останнє на шкільному подвір’ї станцювали Шкільний вальс! Після чого батьки випускників простелили розквітчані українські рушники на щастя, на долю, на добро.

       Прощання зі школою було дуже емоційним та яскравим і назавжди залишиться у пам`яті наших випускників!

      Бажаємо нашим випускникам рівних доріг і попутного вітру! Нехай всі ті знання і навички, що ви отримали в школі, стануть міцним фундаментом для подальших звершень, а люди, які були з вами всі ці роки, надовго залишаться в серці кожного. Учням школи -  гарних, яскравих та теплих канікул!

     

     

       

 

 

 

Категория: главная | Просмотров: 508 | Добавил: DISHA | Рейтинг: 5.0/1