Главная » 2017 » Апрель » 10 » Шкільне сьогодення - підготовка до ЗНО
12:24
Шкільне сьогодення - підготовка до ЗНО

Шкільне сьогодення - підготовка до ЗНО

        Протягом 07-10 квітня, в ЗОШ № 2 заступник директора школи з навчально-виховної роботи  Г.Г. Догару, як уповноважена особа щодо проведення ознайомчої та супровідної роботи щодо ЗНО, провела ряд зустрічей із батьками та учнями 11-х класів. 
      Так, у пт., 07.04.17р., на батьківських зборах в 11-А та 11-Б класах /окремо/ батьків випускників було ознайомлено з ініціативою Голови Одеської ОДА Максима Степанова щодо підготовки випускників Одеської області до ЗНО-2017. Кожна родина отримала флайер та додатковий "маршрутний план дій" щодо реєстрації учня на сайті та безкоштовної підготовки до ЗНО. 

       В пн., 10.04.17р., під час співбесід із учнями було надано індивідуальні консультації щодо роботи на сторінках сайту odessa.prozno.com та проведено загальний інструктаж із презентацією покрокових дій учнів.
       Кожен із 58 випускників отримав необхідні поради та приступив до вивчення теоретичного матеріалу певних тем із курсів з математики, української мови та літератури, біології, англійської мови та історії України.

Бажаємо нашим випускникам успіхів упідготовці та складанні ЗНО!

              

                                     

 

             

Категория: главная | Просмотров: 404 | Добавил: DISHA | Рейтинг: 5.0/1