Главная » 2017 » Май » 6 » "Військово-патріотична гра «ДЖУРА» "
19:09
"Військово-патріотична гра «ДЖУРА» "

Найкращими у «Силових змаганнях»

 військово-патріотичній грі «ДЖУРА» стали учні ЗОШ№2!

     28- 29 квітня на базі ЗОШ №9 відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), учасниками якої стали команди всіх загальноосвітніх шкіл міста. Кожна школа педставлена була у складі  11 учасників: 7 хлопців і 4 дівчат 7-9 класів

     Команда  «Нащадки козаків» ЗОШ №2  демонструвала свою майстерність, винахідливість, фізичний гарт та військову вправність у найрізноманітніших змаганнях  та  конкурсах: «Таборування», «Силове змагання», «Стрільба з пневматичної зброї», «Муштровий впоряд» конкурс «Ватра. Уколі друзів», «Туристсько-спортивна смуга перешкод».

     Мета гри «Джура» – виховання юних патріотів України на засадах національної гідності та активної громадянської позиції, а також здорового способу життя. Проводячи таку гру у школі та приймаючи участь у міському етапі, ми нагадали собі про героїчне минуле нашої країни, про те, що нам є чим пишатися. Україна у період Козацької Доби – один із найяскравіших прикладів того, що український народ є незламним і волелюбним.

      Ми пишаймося, що виховуємо молоде покоління в національному дусі, що має силу волі, наполегливість, шляхетність, любов та відданість до Батьківшини та із задоволенням чекатимемо на  гру наступного року!

з/д з ВР Семенюк А.В.

  

Категория: главная | Просмотров: 466 | Добавил: DISHA | Рейтинг: 5.0/1